Internet Banking Banca Transilvania – Esec Total.

Azi am avut nevoie de plati prin internet banking de la Banca Transilvania. Da, plati prin internet ca sa nu fie nevoie sa merg la banca la ghiseu.Si in plus este un serviciu platit pe care Banca Transilvania il pune la dispozitie pentru a faca plati online catre furnizori si catre stat.
Singura problema este ca azi nu a functionat. Nu a functionat defectuos (a functiona defectuos inseamna sa functioneze partial si mai greu ). Ei bine nu a mers deloc. A durat 1 ora si 23 de minute ca sa ajung la concluzia ca este un serviciu oferit in gluma pentru copii si care nu ar trebui luat in seama de adulti pentru ca iti creeaza diferite probleme. Cum ar fi : din cauza faptului ca serviciul de internet banking al Bancii Transilvania nu a functionat NU AM PUTUT SA IMI PLATESC AZI TAXELE LA STAT. Asta include taxe de salarii , impozit pe venit. Nu am putut sa imi platesc furnizorii din cauza ca nu functioneaza Internet Banking.
NU functioneaza nici macar sistemul de mesagerie interna din aplicatia de internet banking pentru a face reclamatie ca nu functioneaza serviciul.
Suplimentar la serviciul de internet banking BT24 am reusit sa initiez o plata in final ( asteptare de 10 minute ) si am primit “eroare de comunicare cu serverul”. Surpriza, banii au fost deja transferati din cont, dar in contul meu am primit eroare de conectare.
Am sunat la BT 24, serviciul online de suport care mi-au spus : “Ne pare rau ca nu merge serviciul, colegii nostri ne-au spus sa va spunem ca acuma se reseteaza niste servere”. Am intrebat daca ma poate ajuta cu problema mea de a face plati si mi-a raspuns ca NU.
Din punctul meu de vedere serviciile platite online ( cum este si Internet Banking de la BT ) ar trebui sa functioneze impecabil. Explicatii de genu “Sunt multi clienti si merge mai incet” sunt exact pentru copii de clasa a-5-a care nu au auzit niciodata de DEPARTAMENT IT. Este foarte dragut sa zici “Stii mai berbecule, resetam serverul si incercati mai tarziu”.
As avea o intrebare pentru departamentul de plati online si internet banking de la Banca Transilvania? Mie imi imi plateste penalizarile pe care le primesc de la FISC pentru ca nu am putut sa folosesc serviciul de plati online ( 24 de ore ) si sa imi platesc taxele la stat ? Cel putin sunt 100% sigur ca Banca Transilvania isi ia intotdeauna comisionul pentru tranzactii ?

In rest ma gandesc foarte serios sa trec la alta banca ( cu toate conturile personale ale mele si ale familiei (3) , conturi de firma ale mele si ale rudelor (3) si sa recomand in mod activ la toata lumea “NU iti face cont la BT pentru ca s-ar putea ca atunci cand ai mai mare nevoie sa nu functioneze.”.
Dar tot sunt curios daca “Restartul la servere pentru serviciul de internet Banking Banca Transilvania” a functionat ? Sau a renuntat lumea la plati?

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2024 My personal Blog. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Blog Personal Site web · Referinte si Taxi Heathrow Airport si Cursuri Lamaze