Cinci decenii de Ford Mustang

Nu oricine isi permite un Mustang si nu toata lumea il indrageste, dar ramane in continuare  o legenda Americana.
De-a lungul timpului a cunoscut diferite liftinguri si modificari. Totul a pornit de la ceva foarte simplu si chiar accesibil. Producatorul a stiut exact ce isi doreau potentialii cumparatori: pret accesibil, performante si confort.
Pana in 1971, Mustang nu a suferit modificari majore ca si design, din acest an, putandu-se lauda cu un ampatament mai mare si cu forme mai rotunjite.Spre deosebire de adversarul sau, Chevrolet, Ford oferea o masina sport, incapatoare si stilata de la 2000 de dolari, generatia tanara putand sa isi indeplineasca in sfarsit visul de a avea o masina proprie.
Din anii 1960 pana acum s-au construit 9 milioane de Ford Mustang, cu timpul devenind mai putin accesibil pentru tineri.
Cu siguranta exista insa destui si in Romania care se pot lauda cu un Mustang “ramas in viata” , dezvoltand 160 de CP si consumand aproximativ 20 l la 100 km. Spuneam de multe ori ca nu este greu sa iti iei o masina. Intr-un final o cumper:rate, leasing etc., ceea ce este dificil este intretinerea. Daca ai un Mustang fabricat in ultimii 10 ani, companiile de asigurari Casco ti-l vor asigura si vei avea siguranta ca in caz de ghinion, se poate repara fara probleme. Daca in schimb asiguratorii nu doresc sa ti-l asigure, va trebui sa ai mereu buzunarul plin sau cardul generos.
In timp ce un rca te va costa undeva la 800 ron pe 6 luni, conform RCApedia.ro, pentru Casco o sa scoti si 3000 RON pe an.
Orciat ar fi dificil, nu poti sa nu o adori, este o masina considerata de multi cea mai buna masina sport.

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2024 My personal Blog. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Blog Personal Site web · Referinte si Taxi Heathrow Airport si Cursuri Lamaze