Microsoft Office 365 si UPC – divort

Acum vreo 2 luni am primit de la UPC ( departamentul comercial de la UPC) un  cont de Office 365 pentru teste si pentru a vedea daca se potriveste nevoilor firmei mele. Zis si facut am asteptat sa imi vina email de activare pentru Microsoft Office 365, vine emailul .
In momentul in care incerc sa il activez apare o eroare de la serverul pe care era instalata aplicatia la UPC de era sa cad pe spate.

Dupa o discutie cu cei de la suport  de la UPC  si raspunsuri tampe de genu “Dar nu poate asa ceva”, problema a fost escaladata la cei de la tehnic pe office 365.

Dupa cateva zile bune problema s-a rezolvat si mi-am zis ca hai sa vedem ce ii cu suita de aplicatii Microsoft Office 365  care este asa de laudata de toata lumea ( comerciali mai ales).
Problema mea a fost ca pana am reusit sa o configurez pentru o utilizare de baza era sa crap. Si asta pentru a avea access la o aplicatie online care imi poate deschide word-uri si excel-uri.

Am renuntat cam intr-o ora de la instalare in ideea ca probabil o sa revin sa vad ce se mai intampla pe acolo. Nu a fost cazul in urmatoarele 2 luni. Mi-au ramas prin contul de office 365 cateva fisiere incarcate de test.

Acum 2 zile am incercat sa ma loghez pe contul Office 365 pe care il aveam si SURPRIZA, contul nu mai functiona. Nici recuperarea parolei nu a fost de ajutor.

Sunam iarasi la suport UPC ca sa aflu stupoare ca un pachet comercial de Office 365 daca nu il folosesti este dezactivat?

WHAT???? Am zis: bine mai dar daca aveam acolo fisiere importante stocate cum le accesez? Raspunsul a fost : Nu le accesezi.
Probabil o cerinta de la UPC ca sa iti tina de Office 365 activ este sa il accesezi in fiecare zi .
Se pare cadezactivarea respectiva a fost atat de buna ca au trebuit sa imi faca alt cont pe care l-am primit acum 20 de minute de la office365[at]upc.ro (adresa de email nefunctionala daca incerci sa trimiti un email acolo).
Contul pe care l-am primit ( diferit de cel initial) nu functioneaza nici acuma si nu ma pot loga pe el. Am trimis email la emailul de pe care mi-a venit contul si cum am zis mai sus emailul respectiv nu functioneaza.

Dilema mea este: Am un client la care am vrut sa ii recomand solutia de la UPC de office 365 pentru emailuri si gestiune de documente in companie. CUM DUMNEZEU sa recomand la clientul respectiv o solutie si un suport de 2 bani  in domeniul asta pe care il are UPC in 2012?

As dori sa ma luminati daca este posibil.

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2024 My personal Blog. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Blog Personal Site web · Referinte si Taxi Heathrow Airport si Cursuri Lamaze