Imessage si moartea SMS-ului

Inca de cand a fost lansat serviciul Imessage de la Apple cu Iphone 4 am zis ca sms-ul o sa moara cat de curand. Pe langa faptul ca este un serviciu exagerat de scump ( la noi costa 0.05 euro dar in alte parti ajunge pana la 0.2 euro) este si foarte vechi si nu iti permite mai mult decat un Tweet ( 160 de caractere).
Dar din pacate pentru utilizator cei de la companiile de telefonie scot o groaza de bani din acest serviciu si interesul lor nu este absolut deloc sa renunte lumea la serviciul de SMS – dar se va intampla. Sunt sigur ca in ultimii ani a fost un acord tacit intre producatorii de telefoane si aplicatii mobile si operatorii de telefonie pentru a nu se lua nimeni de serviciul de SMS.
Chiar daca nu sunt un fan infocat al produselor Apple, faptul ca au avut curajul sa iasa in fata cu o aplicatie care inlocuieste serviciul de SMS cu un serviciu gratuit si sa le dea cu tifla la toti operatorii, le-a mai acordat o bulina alba din partea mea.
Stiu ca mai sunt si alte aplicatii care fac acelasi lucru dar Imessage este diferita din cauza ca este implementat ca si serviciu implicit de SMS in telefon si utilizatorul nu trebuie sa instaleze nimic pentru a putea bebeficia de serviciu.

Tu cate sms-uri trimiti pe luna? Ti-ar placea sa poti trimite sms-uri gratis?

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2024 My personal Blog. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Blog Personal Site web · Referinte si Taxi Heathrow Airport si Cursuri Lamaze