Cum poti cumpara Bitcoin in Romania

Multa lume m-a intrebat in ultima vreme “Cum pot cumpara Bitcoin in Romania?”. Intrebare pusa din diferite motive si cu interese diferite : unii ca vor sa detina Bitcoin, altii vor sa investeasca bani in Bitcoin, altii sa isi ascunda banii de nevasta. Cert este ca raspunsul este la fel pentru toate monedele virtuale la fel : Legal nu poti sa cumperi bitcoin in Romania pentru ca bancile din Romania nu ofera suport pentru asa ceva. Asa ca merci la piata si folosesti serviciile “adiacente” bancilor pentru a cumpara Bitcoin, Ethereum, Tron, Stellar Lumens, Ripple sau orice alta moneda. Unele din serviciile de cumparare si vanzare Bitcoin folosesc direct contul lor pentru a cumpara Bitcoin pe care ti-l transfera tie direct dupa aceea.
O solutie banala sa cumperi Bitcoin in Romania in anul 2019 este sa folosesti un exchange de Bitcoin si care ofera plata cu cardul sau transfer bancar direct. Acolo iti creezi un cont si vei putea sa cumperi orice moneda( cele mai tranzactionate monede sunt in general disponbile in Romania ) virtuala, cryptomoneda sau simplu Bitcoin.
Preturile la Bitcoin si monedele digitale sunt afisate in timp real si cumpararea dureaza vreo 30 de minute pentru Bitcoin. Pentru Ethereum si alte criptomonede poate dura si mai putin.
Este simplu asa ca daca vrei sa iti ascunzi banii de nevasta sa cumperi Bitcoin este cea mmai sigura solutie :).
Ca si recomandari de Exchange de Bitcoin in Romania am utilizat pana de curand Coinflux ( dar s-a inchis ) si acum am inceput sa utilizez Tradesilvania Exchange de care sunt foarte multumit.

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

© 2024 My personal Blog. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Blog Personal Site web · Referinte si Taxi Heathrow Airport si Cursuri Lamaze